White Magnolia Plaza
Shanghai, China

A contemporary shopping destination for younger generations

Service

Interior Design

Sector

Mixed-use

Size

96,000m2

Challenge

White Magnolia Plaza was originally set to become a high-end, luxurious shopping mall, but at the beginning of 2017, the client suddenly changed the target market to the younger generation and wanted to offer a more experiential retail experience. Addressing their concerns and realising their vision, we had to create an innovative and dynamic space whilst meeting the needs of a wide range of customers.

Solution

Throughout a modern and stylish urban backdrop, a series of moments’ create a retail journey for younger shoppers. Sustainable green walls, sport and leisure facilities, retail zones surrounding an international food market, and impressive high level skylights generate a more spacious and open experience. These features, to name but a few, completely transform the space from its previous concept.

Result

Expected to open December 2018.

Return to drawing board
White Magnolia Shanghai Sinar Mas Plaza China Edit