COFCO Joy Breeze
Suzhou, China

Using design to target a young community

Service

Masterplanning, Architecture

Sector

Retail

Size

170,000m2

Challenge

Benoy was appointed by COFCO to design a site in the centre of Suzhou’s Xiangcheng district, a busy central yet residential area where the entrance to the city’s planned future central park sits nearby. The brief called for the creation of a major commercial opportunity which would capture the interest of the district’s 25 to 45 year-old community.

Solution

Subsequently, Benoy has designed a retail, recreation and entertainment hub which emphasises its diversified offer through the variety of its spaces. The scheme is instantly recognisable for its network of balconies, rooftops, public squares, retail streets and boxes. 

Result

Project in development.

Return to drawing board
Joy Breeze Suzhou Thumbnail